Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Se înmulțesc cazurile de gripă în școlile din Sibiu. O clasă și-a suspendat cursurile

Se înmulțesc cazurile de gripă în școlile din Sibiu. O clasă și-a suspendat cursurile

Cazurile de gripă confirmate prin teste rapide se înmulțesc în instituțiile de învățământ din Sibiu. O clasă de la Colegiul Național Pedagogic și-a suspendat cursurile pentru trei zile.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, în urma ultimei centralizări, realizate astăzi, 3 februarie, s-au înregistrat 143 de cazuri cu suspiciune de gripă. Existența virusului gripal a fost depistată prin testele rapide însă, nu a fost confirmată cu laboratorul. Numărul de cazuri a crescut de la ultima centralizare făcută săptămâna trecută, când au fost înregistrate 107 cazuri. Totodată, IȘJ anunță cursuri suspendate la clasa a IV-a A de la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu pe o perioadă de cel puțin 3 zile, clasă în care sunt înscriși 27 elevi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus