Duminică,
29.05.2022
Acum
0°C

Turist din SUA: Am făcut o rezervare la un hotel de gheață care nu există

Turist din SUA: Am făcut o rezervare la un hotel de gheață care nu există

O jurnalistă din California specializată în turism și călătorii a fost atât de impresionată de imaginile cu Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac încât a venit de la capătul celălalt al pământului pentru a descoperi că anul acesta hotelul nu există.

Întreaga experiență a fost relatată în site-ul specializat în turism www.thepointsguy.com sub titlul ”Topire totală: Am făcut o rezervare într-un hotel de gheață care nu există”.

Carissa Rawson spune că în august 2019 a scris un articol laudativ despre România, ocazie cu care a descoperit, printre legende străvechi, vampiri și mâncare fantastică, un hotel de gheață care în fotografii arăta uimitor.

”Fiind din California, am decis să-mi folosesc protecția naturală a corpului împotriva frigului și să vizitez faimosul hotel de gheață al Sibiului cu ocazia celei de-a 30 aniversări”, povestește Carissa. Inițial i s-a părut extrem de ieftin, în comparație cu alte hoteluri similare din Canada, însă ulterior a înțeles de ce.
Inițial hotelul trebuia să se deschidă pe 23 decembrie, iar excursia la Sibiu era planificată pentru jumătatea lunii ianuarie. După mai multe mailuri fără răspuns și telefoane care sunau în gol, Carissa a primit o înștiințare scurtă din partea reprezentanților hotelului prin care era informată că din cauza încălzirii globale construcția hotelului a fost anulată.

Conversația via e-mail privind rezervarea (Foto: The Points Guy) Conversația via e-mail privind rezervarea (Foto: The Points Guy)

”Deși n-am fost suficient de norocoasă încât să-mi reprogramez excursia pentru o perioadă de timp când hotelul avea să fie disponibil – mai bine spus construit, am reușit să mă distrez de minune în Sibiu”, spune americanca.

Concluzia ei? Verificați de fiecare dată rezervărilor dvs. astfel încât să fiți siguri că-i totul în ordine. ”Dacă aveam încredere în rezervarea făcută aș fi ajuns să fi lăsată afară, în frig”.

Important de menționat că reprezentanții Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac au anunțat public la jumătatea lunii decembrie amânarea construcției.

„Având în vedere condițiile meteorologice în această perioadă trebuie să amânăm începerea lucrărilor la Hotelul de Gheață până în luna ianuarie! Rezervările făcute pentru perioada 20.12.2019 – 20.01.2020 trebuie reprogramate! Sperăm că anotimpul de iarnă se va instala în următoarele zile pentru a putea începe lucrările”, a transmis echipa Hotel of Ice Bâlea Lac, pe pagina oficială de Facebook.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

raspandache

Acum 2 ani

Ce engleză penibilă are angajatul care i-a răspuns femeii! Sinistru!
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

nu ninge la comanda iarna nu-i ca vara si invers faptul ca hotelul nu se mai face s-a anuntat de vreo luna se putea anunta clientul de atunci si gata greta unde esti?la scoala ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Xena

Acum 2 ani

Poate ar trebui sa-i spuna cineva turistului din SUA, ca daca nu ar mai conduce truck-urile alea care consuma si polueaza enorm si n-ar mai consuma toate mizeriile, ar fi zapada mai multa si n-am avea incalzire globala.
Raspunde

un sibian vero

Acum 2 ani

Poate daca I-ar scrie presedintelui ei drag si scump, in persoana lui Trump prin care sa il faca ca si America sa respecte acordul de la Paris si protocolul de la Kyoto privind emisiile de gaze cu efect de sera , poate atunci am ajunge cu totii sa facem lumea asta...." great again"!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus