Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Numărul virozelor din școlile sibiene se apropie de 3.800

Numărul virozelor din școlile sibiene se apropie de 3.800

Peste 130 de cazuri de suspiciune de gripă și peste 3.700 de cazuri de viroză în școlile din județul Sibiu, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sibiu (IȘJ).

În urma centralizării realizate la nivelul ISJ Sibiu, la nivelul unităților de învățământ din județ se înregistrează, în rândul elevilor, 139 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 3715 de cazuri de viroză. În perioada 6 - 7 februarie 2020 cursurile rămân suspendate la clasele a II-a F, a III-a E și a III-a G de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu și la clasele a II-a B, a III-a și a IV-a A de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Mediaș pe motiv că peste 20% din numărul de elevi din fiecare clasă absentează din cauza virozei. În aceste clase sunt înscriși 150 de elevi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus