Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Furtuna Sabine afectează traficul pe Aeroportul Sibiu. Două zboruri anulate

Furtuna Sabine afectează traficul pe Aeroportul Sibiu. Două zboruri anulate

Condițiile meteorologice nefavrabile din vestul Europei au făcut ieri ca două zboruri programate pe Aeroportul Sibiu să fie anulate.

Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu anunță că din cauza conditiilor meteo nefavorabile, respectiv furtuna Sabine, care a perturbat duminică traficul aerian în Germania, două curse au fost anulate la Sibiu.

Este vorba despre cursele: LH1667 Sibiu – München programată pentru plecare la ora 06:05 – 10.02.2020, respectiv LH1664 München – Sibiu programată pentru sosire la ora 18:15 – 10.02.2020 au fost anulate.

Pasagerii afectați au fost rerutați.

Furtuna Sabinea ajuns duminică în zona Germania-Belgia din zona Norvegiei. Până astăzi după-masă sunt în vigoare coduri roşu şi portocaliu de condiţii meteorologice severe, cu ninsori puternice (stratul de zăpadă poate depăşi 40 de centimetri), viscol şi vânt (peste 75 de kilometri pe oră), polei, ceaţă, risc de avalanşă (inclusiv la altitudini joase), ploi abundente (peste 50 de litri pe metru pătrat), ploi îngheţate, care pot perturba circulaţia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus