Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Un pacient de 26 de ani a fugit de la Spitalul de Psihiatrie. Jandarmii l-au găsit în centru

Un pacient de 26 de ani a fugit de la Spitalul de Psihiatrie. Jandarmii l-au găsit în centru

Un tânăr de 26 de ani a pus autoritățile în alertă după ce a fugit de la Spitalul de Psihiatrie. Din fericire, jandarmii l-au găsit în mai puțin de o jumătate de oră. 

Potrivit Jandarmeriei Sibiu, tânărul a fost dat dispărut azi-dimineață, în jurul orei 8:40, prin apel la 112, plecarea lui fiind sesizată de un angajat al Spitalului de Psihiatrie. În urma apelului au fost alertate toate echipajele de ordine și siguranță publică aflate pe raza municipiului Sibiu, care au pornit în căutarea acestuia.

La fața locului, jandarmii au luat legatura cu persoana apelantă, care le-a comunicat semnalmentele bărbatului și alte informații suplimentare necesare identificării acestuia. Ulterior, jandarmii au transmis informațiile tuturor echipajelor aflate în căutarea tânărului, transmite Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Județului Sibiu.

După aproximativ 20 de minute, bărbatul a fost găsit de echipajul de jandarmerie în zona Orașului de Jos și condus în siguranță la Spitalul de Psihiatrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus