Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Jandarmii Montani din Păltiniș și Bâlea sunt prezenți pe pârtie pentru siguranța turiștilor

Jandarmii Montani din Păltiniș și Bâlea sunt prezenți pe pârtie pentru siguranța turiștilor

Pentru evitarea accidentelor nedorite și pentru a crește siguranța în zonele Păltiniș și Bâlea, Jandarmii montani desfășoară o activitate prevenită de informare a turiștilor. Turiștilor le este recomandat să aibă echipamente adecvate sezonului și să solicite ajutorul în cazul unor situații de urgență.

Jandarmii montani din cadrul Posturilor de Jandarmi Montane Păltiniș și Bâlea desfășoară o activitate preventivă de informare a turiștilor întrucât aceste zone sunt cuprinse de ninsori însemnate cantitativ.

jandarmii montani (1)

„În scopul evitării unor evenimente nedorite şi pentru creşterea gradului  de siguranţă, jandarmii le recomandă turiștilor să aibă echipament adecvat sezonului, iar în cazul apariţiei unei situaţii în care poate fi pusă în pericol siguranța lor, turiștii le pot solicita ajutorul jandarmilor montani prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitiv”, transmite Floriana Picioiu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

VVDhEhE

Acum 4 ani

Astia si oferit siguranta, ha! Mecle acre ce strica cheful omului de a trai, pur si simplu. Sa speram ca o sa fie comentariul publicat...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus