Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Trupa 5GANG concertează la Sibiu. Biletele s-au pus în vânzare

Trupa 5GANG concertează la Sibiu. Biletele s-au pus în vânzare

Cea mai în vogă trupă în rândul tinerilor și copiilor din România concertează luna viitoare la Sibiu, în spațiul Sălii Transilvania.

Concertul 5GANG este programat în 21 martie, începând cu ora 17:00, iar biletele s-a pus în vânzare online.

”Pe 5GANG îi ştii deja - sunt Selly, Diana, Gami, Pain şi Mădălin. Sunt un fenomen fresh românesc cu milioane de admiratori pe youtube. Sunt epicentrul unei comunităţi unite atât online, cât şi offline. Sunt exemplul concret că o gaşcă unită poate realiza orice îşi doreşte, atâta timp cât există prietenie adevărată, multă muncă şi ambiţie”, anunță organizatorii.

Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoţite de un adult posesor de bilet valabil.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Chivuta Giubega

Acum 1 an

Foarte frumos canta fetele de la 5gung, si fata mea le urmareste pe internet. Cum am auzit ca vor avea o reprezentanta in Sibiu, am si cumparat 3 bilete pentru ea si prietenele ei! Sper ca va veni si Alex Velea cu ei, e fana si a lui!
Raspunde

Kitty

Acum 1 an

Foarte bine ati facut dna. Chivuta! Si in timp ce fetele sunt la “reprezentanta” celor de la 5Gang, poate dati si dvs. o fuga la “reprezentanta” lui Guta impreuna cu Salam...
Raspunde

Iooo

Acum 1 an

Neinteresant! Astia canta despre dusmani, belsug si ce n-ar da altii sa aiba poze ca ale lor pe Facebook.......niste manelisti informatizati :) Majoritatea fanilor sunt copii, daca asculta zi de zi mizerile astea, o sa imbatraneasca de tineri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus