Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Adolescent dat dispărut, după ce a plecat de la muncă și nu a mai revenit

Adolescent dat dispărut, după ce a plecat de la muncă și nu a mai revenit

Polițiștii sibieni caută un adolescent în vârstă de 17 ani, după ce tânărul a plecat de la locul de muncă și nu a mai revenit. Dispariția a fost anunțată de mama sa. Dacă puteți oferi informații cu privire la această persoană sunteți rugați să apelați 112.

Mama adolescentului a sesizat ieri Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 16 februarie, fiul său, POP DORIN ALEXANDRU, în vârstă de 17 ani, din județul Alba, a plecat de pe raza localității Gura Râului, jud. Sibiu, unde lucra ca îngrijitor de animale, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 70 kg, constituție atletică, ten deschis, fața ovală, nas drept, ochi căprui, păr tuns scurt de culoare șaten.

Obiecte vestimentare:  pantaloni de culoare albastră, bluză de tip hanorac cu mânecă lungă de culoare neagră, vestă cu nasturi de culoare gri cu negru, cizme din cauciuc de culoare verde.

Semne particulare: nu se cunosc.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest adolescent sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1744

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus