Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-0°C

Raluca Turcan, răspunde acuzațiilor USR: ”Cine foloseşte teoria blatului o face pentru că îi profită electoral”

Raluca Turcan, răspunde acuzațiilor USR: ”Cine foloseşte teoria blatului o face pentru că îi profită electoral”

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a răspuns liderilor USR care i-au acuzat pe liberali că fac ”un blat politic” alături de PSD. "Nu comentez conduita politică a USR, pentru că nu e treaba mea. Sunt un partid în toată firea şi iau deciziile aşa cum consideră mai bine. (...) Certe sunt câteva aspecte: cine foloseşte teoria blatului o face pentru că îi profită electoral sau nu are despre ce vorbi. Cum ar fi posibil ca nişte oameni, aşa cum sunt eu, cum e premierul Ludovic Orban, cum sunt colegii mei din Guvern, din Parlament, care trei ani de zile s-au luptat cu PSD, care şi acum suportă şicanele PSD să poată fi suspectaţi ca dându-şi mâna cu PSD?", a spus liderul PNL Sibiu într-un interviu acordat RFI.

Turcan a spus că obiectivul principal al PNL îl reprezintă alegerile anticipate şi că în acest sens este bine-venit sprijinul oricărei formaţiuni politice, nominalizând în acest sens USR şi UDMR. "Noi suntem pe o decizie şi această decizie constă în susţinerea alegerilor anticipate. Oricine vine alături de noi e bine-venit, pentru că românii aşteaptă alegeri anticipate. Dacă vine USR, noi ce ar trebui să spunem? 'Ştiţi, nu vă alăturaţi alegerilor anticipate, pentru că ne atacaţi într-un mod incorect pentru nişte parteneri de decizie'. Dacă vine USR, ce-o să spunem? 'Ştiţi, nu veniţi alături de noi pentru că aţi bătut palma cu PSD'. În politica mare e important să fii concentrat pe rezultate. Or, PNL îşi doreşte în momentul de faţă alegeri anticipate. În rest, sunt chiţăieli pe la uşă pe care, de asemenea, oamenii le percep. Aş vrea să văd mult mai multă determinare şi raţiune politică în cei care spun ceva în spaţiul public. Dacă vreţi alegeri anticipate, hai să fim umăr la umăr şi să ne batem cu adversarul pe care îl avem, PSD, să ajungem la alegeri anticipate", a mai spus Turcan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Dumi

Acum 2 ani

Niciun comentariu? Nimic? Sunt curios daca în locul Ralucăi, declara asa ceva un lider PSD-ist, care erau reacțiile!? Fiind de la PNL e ok, doar ei sunt de partea buna a "sistemului"!
Raspunde

Marcu

Acum 2 ani

Pai nu e o teorie, blatul e o realitate
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

va uitat iarasi in gurita ralucai din botoshani turcana de sibiu cred ca are virsta(oare stie citi ani are?)invers proportionala cu mintea de politician basist pdlist ebist actual liberal!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

2cents

Acum 2 ani

Politicienii romani functioneaza doar pe baza de blat. Practic politica romaneasca este un fel de tort, cu foarte putina crema dar cu foarte multe blaturi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus