Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

România, văzută din spațiu de satelitul european Sentinel2

România, văzută din spațiu de satelitul european Sentinel2

România a fost surprinsă în imagini de sateliţii misiunii europene Sentinel2, din cadrul programului european Copernicus, coordonat de Comisia Europeană în parteneriat cu Agenţia Spaţială Europeană (ESA). Imaginea a fost postată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România pe pagina sa de Facebook.

Primul satelit din cadrul programului Copernicus Earth, Sentinel-1A, a fost lansat la 3 aprilie 2014, urmat de alte astfel de instrumente spaţiale incluse în programul Copernicus, o constelaţie de sateliţi din gama "Sentinel" cu rol de observare şi monitorizare a Terrei, lansaţi progresiv de Uniunea Europeană şi ESA, scrie digi24.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

ioan

Acum 4 ani

Mama....ce suprafete goale in Muntii Carpati. Defrisarile legale sau ilegale te lasa fara cuvinte daca din spatiu se vad golurile existente. Realitatea este crunta, doar din Palatul parlamentului nu se vede, ca dehhh....asta traiesc intr-o realitate paralela.
Raspunde

ochiu de la cucuvea

Acum 4 ani

Așa. Și ? care e stirea ?
Raspunde

Jan

Acum 4 ani

Muntii sant goliti de paduri Buzunarele noastre goale ptr ca conducerea tarii nu o intereseaza de noi daca tot sa vandut padurile de ce nu am avut si noi un castig ,,,,,daca sa vandut gazele de ce nu am avut si noi castig daca s a vandut titeiul de ce nu am primit si noi ceva in buzunar ...arabi din tot ce vand doau o suma populatiei noi dorim doar sume nici la facturile de gaze , curent etc .Din satelit se vede totul inclusiv rautatea guvernului slab
Raspunde

Marcu

Acum 4 ani

Mergi ma la scoala iar! Atunci o sa primesti ceva cand o sa stii sa scrii corect!
Raspunde

Urban12

Acum 4 ani

O buna parte din golurile observate de tantalaii de mai sus sunt in realitate golurile alpine, peste o anumita altitudine vegetatia nu creste. Buna dimineata!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus