Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

UT Arad vrea să joace la Sibiu, în Liga 1

UT Arad vrea să joace la Sibiu, în Liga 1

Primăria Arad a atribuit contractul pentru finalizarea stadionului ”Francisc Neuman”, iar arădenii caută un stadion pentru a juca în prima ligă, sezonul viitor. Presa din Arad susține că variantele luate în calcul de managerii clubului de fotbal sunt stadioanele din Sibiu și Mediaș pentru a juca meciurile de ”acasă”.

Lucrările la stadionul din Arad vor dura aproximativ șase luni și pentru lucrare au fost alocați peste 15 milioane de lei.  ”Dacă UTA va promova, noul sezon al Ligii 1 începe undeva la mijlocul lunii iulie, astfel că „roș-albii” își vor căuta o casă provizorie, cel mai probabil Sibiu sau Mediaș”, anunță Glasul Aradului. Ținând cont de faptul că medieșenii au refuzat accesul sibienilor pe terenul lor, este greu de crezut că vor avea mai multă îngăduință față de arădeni. Oficialii sibieni spun că nu au fost contactați de arădeni și nu cunosc situația prezentată în media din Arad.

După 20 de meciuri jucate în Liga 2, UTA conduce în clasament cu 41 de puncte. Este urmată de CS Mioveni (37 de puncte), Rapid București (35 de puncte) și FC Argeș (33 de puncte). Până la finalul campionatului mai sunt de disputat 18 partide.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Miriutz

Acum 4 ani

AR fi bine pentru SB sa fie si la anul meciuri de Liga 1, chiar daca doar 6 luni.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

kokos

Acum 4 ani

E vorba de anul asta , nu de anul viitor , si meciuri vor fi si din vara la Sibiu , fara sa vina Uta aici!
Raspunde

Urban12

Acum 4 ani

Welcome Arad! :)
Raspunde

Hergane Gorduna

Acum 4 ani

Există tren rapid ( ?? ) Arad_Sibiu, există foamete de fotbal după atâta post adus de construcția stadionului...Iar UTA are palmares, a fost campioană de 5 ori, a câștigat Cupa de 2 ori, a eliminat o campioană intercontinentală ( Feyenoord Rotterdam ) . Într-un campionat a înscris mai demult 129 de goluri, a avut și un golgheter de 49 goluri ( Bonyhadi) .Poate se contaminează și Sibiul cu virusul succesului !!
Raspunde

Mircea

Acum 4 ani

UTA a câștigat de 6 ori campionatul României, sfert de finală UEFA ! Succes Sibiului în Liga I, Orașul Sibiu merita echipă în primul eșalon!
Raspunde

Florin

Acum 4 ani

UTA are 6 titluri de campiona a tarii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus