Sâmbătă,
31.07.2021
Parțial Noros
Acum
19°C

FOTO-VIDEO Ford Mecatronics Sibiu a lansat noul Ford Puma

FOTO-VIDEO Ford Mecatronics Sibiu a lansat noul Ford Puma

Reprezentanța Ford Mecatronics Sibiu a lansat vineri oficial cel mai noul model, produs 100% în România, Ford Puma.

Evenimentul de lansare s-a bucurat de prezența a peste o suta de invitați, parteneri și iubitori ai mașinilor Ford, atât din Sibiu cât și din împrejurimi, toți dornici să vadă pe viu noul model Puma. Atmosfera a fost însuflețită de celebrul naist Radu Nechifor, alături de DreamCatchers Band, artiști plastici care au creionat, pe șevalete, noul Puma, precum și de alte numeroase surprize.

fordpuma-84

”Suntem mândri de colegii noștri de la Craiova, care au făcut o treabă excelentă și ne-au livrat o mașină creată de români pentru români, cum îmi place mie să spun: O mașină cu ADN american și suflet românesc. Noul Ford Puma este primul vehicul electrificat din cele 14 pe care urmează să le lansăm în acest an și vine cu soluții tehnice ingenioase care inspiră încredere”, a declarat Rodica Cucu, expert marketing în cadrul Ford Sibiu.

fordpuma-73

Noul Ford Puma vine cu dotarea optionala Mild Hybrid, cu auto-încarcare. Oferind o selecție de noi dotări opționale hibride pentru motoarele pe benzina EcoBoost, motoarele Puma oferă performanțe remarcabile, împreună cu o economie impresionanta de combustibil și valori vizibil mai mici ale emisiilor de CO2 față de alte motoare convenționale, care nu sunt hibride.

O altă inovație cu care vine noul Ford Puma o reprezintă capacitatea portbagajului, pentru care este lider în segmentul său. Ford Puma propune în premieră inovativul MegaBox, furnizând un extra spațiu de până la 80 litri.

fordpuma-115

Noul Ford Puma este doar unul dintre cele 17 modele electrificate pe care Ford le pune pe piață până în 2024, dintre care 14 numai anul acesta. Mașina vine cu două motorizări, hibridă și Ecoboost, motoare de asemenea produse în România. Timp de cinci ani la rând aceasta a fost clasificat în Europa drept cel mai bun motor din clasa lui”, a declarat și Ovidiu Jurca, director de vânzări în cadrul Ford Sibiu.

fordpuma-97

Noul Ford Puma este disponibil pentru test-drive oricând la reprezentanța din Șoseaua Sibiului, nr. 65-67. Prețul mașinii pornește de la 16.500 de euro pentru echiparea de bază, fără a lua în calcul pachetul de reduceri oferit prin programul național Rabla.

fordpuma-268

Mai multe detalii și programări găsiți pe site-ul Ford Sibiu Mecatronics.

fordpuma-136

Foto: Pavel Blidariu

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Chivuta Giubega

Acum 1 an

Nu asi da bani pe masinile straine care se fac an Romania si prin care straini ne fura profitul si resursele. M-ai bine un Logan sincer si romanesc decat hotiile strainilor an tara mea!
Raspunde

SK

Acum 1 an

Chivuto, stai cam prost la mai multe capitole...! Doua propozitii, 5 greseli gramaticale. Nu ai da bani pe masinile straine fabricate in Romania??? Cat de romanesc este Loganul? La fel de romanesc ca si Puma (de la Ford). Sunt la fel de "straine" ambele companii! Ca sa priceapa si Chivuta - Loganul este produs de "Renault". Acum o sa sara nationalistii pe mine cu textul - ..."Loganul este de conceptie romaneasca, bla, bla, bla...! Loganul nu este conceput de romani, doar o parte din productia mondiala se fabrica in Romania. Se produce in mai multe tari din lume sub sigla Renault!!! Aparuse candva o poza pe internet cu Papa de la Roma circuland cu un Logan - da, era un Renault Logan!
Raspunde

Muc the little

Acum 1 an

Chivuta copila naiva, Loganul e Al francezilor de la Renault, care, ghici ce ? Duc banii din profit in Franta.... Cu-cu-Bau!
Raspunde

Cornel

Acum 1 an

Trompeta, prefer o japoneză, sunt satul de mașini europene cu probleme. Exemplu, în america nu intra passatul pt ca Camry Toyota și Honda Accord fac legea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus