Miercuri,
05.08.2020
Partial Noros
Acum
27°C

Patru comune din județ vor fi cadastrate gratuit, din bani europeni

26 Februarie 2020 14:07

Patru comune din județ vor fi cadastrate gratuit, din bani europeni

Comunele Bazna, Hoghilag, Jina și Valea Viilor din județul Sibiu vor fi cadastrate integral din fonduri externe nerambursabile, anunță Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI). Instituția va lansa licitațiile în această primăvară. ANCPI va organiza două proceduri de atribuire pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor din 246 de unități administrativ – teritoriale (UAT) în luna aprilie. Finanțarea este asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 (POR).

ANCPI este beneficiar al Proiectului major „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” are o valoare de aproximativ 313 de milioane de euro și vizează realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor pentru o suprafață de aproape 5,8 de milioane de hectare din 660 de UAT-uri situate în zone rurale ale României.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus