Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Virozele țin peste 200 de elevi acasă. Noi cursuri suspendate

Virozele țin peste 200 de elevi acasă. Noi cursuri suspendate

Peste 200 de elevi sunt afectați de suspendarea unor cursuri în mai multe unități școlare din județul Sibiu, potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

În urma centralizării pe care ISJ a realizat-o astăzi, 28 februarie, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 142 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2.400 de cazuri de viroză. În urma numărului mare de îmbolnăviri au fost suspendate cursurile în mai multe unități școlare din județ. „Astăzi cursurile sunt suspendate la Grădinița cu program prelungit Phantasia Kindergarten Sibiu, la grupa mică Fluturașii de la Grădinița cu program prelungit Nr. 5 Sibiu, la clasele Pregătitoare E, a II-a A, a II-a C și a VII-a D de la Școala Gimnazială Nicolae Iorga Sibiu, la clasa Pregătitoare C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu și la clasele a a I-a B și a VIII-a B de la Liceul Teoretic Gustav Gündisch Cisnădie. De suspendarea cursurilor sunt afectați, în total 230 de elevi și preșcolari”, spune inspectorul școlar prof. Constantin Dincă, purtător de cuvânt al IȘJ.

Foto arhiva

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Toby

Acum 1 an

Masurile de prevenție lipsesc cu desăvârșire. Mai concret:săpun, dezinfectanti, hârtie igienica, hârtie ptr șters mâinile, saci menajeri, detergenți. Director, administrator si contabil din scoli nu au absolut nici o implicare în igiena și curățenie. Despre Inspectoratul Școlar, Directia de Sănătate Publica și Serviciul Scoli nici nu are rost sa vorbim despre neimplicarea deplina
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus