Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Coronavirus, situația în Sibiu: Trei apeluri la 112 și niciun caz confirmat de infectare

Coronavirus, situația în Sibiu: Trei apeluri la 112 și niciun caz confirmat de infectare

Ultimile date primite de la reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru", în județul Sibiu, arată că, în acest moment, nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19. De asemenea, nicio persoană nu se află în carantină. La numărul unic de urgență 112 au fost trimite trei apeluri care au făcut referire la coronavirus.

Potrivit informărilor care vin zilnic de la reprezentanții ISU Sibiu, județul nu are, în aceste momente, persoane la care prezența noului coronavirus să fi fost confirmată sau persoane care să fie în carantină.

Există un număr de 65 de persoane care sunt monitorizate la domiciliu, pe raza județului Sibiu. Totodată, în ultimele 24 de ore, cei de la ISU au primit trei apeluri la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus. „Reamintim cetățenilor că a fost operaționalizată linia TELVERDE - 0800800358 pentru orice informație legată de prevenirea infectării cu virusul COVID - 19(coronavirus). De asemenea menționăm că reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean”, transmit autoritățile.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus