Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Primele investiții în Șelimbăr: Modernizarea unei străzi și o nouă stație de pompare

Primele investiții în Șelimbăr: Modernizarea unei străzi și o nouă stație de pompare

Primele investiții anunțate de primărie în Șelimbăr sunt modernizarea prelungirii străzii 1 Decembrie și construirea unei noi stații de pompare. Aceste investiții au fost deja aprobate în ședință de Consiliu Local.

Reprezentanții Primăriei Șelimbăr anunță două investiții noi. Este vorba despre modernizarea prelungirii străzii 1 Decembrie și construirea unei noi stații de pompare. Acest anunț vine în contextul aprobării bugetului pe anul în curs. „Vom continua investițiile în localitate, bugetul este concentrat și în acest an pe refacerea infrastructurii de transport”, spune Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr. Potrivit informațiilor făcute publice de primărie, pentru stația de pompare „Podul de fier” au fost alocate 2,62 de milioane de lei, iar lucrarea ar trebui să se încheie în prima jumătate a acestui an. De asemenea, pentru modernizarea prelungirii străzii 1 Decembrie au fost alocate 898 mii lei, lungimea totală a drumului fiind de 196 de metri. „Infrastructura actuală a străzii este cu îmbrăcăminte semipermanentă care generează praf atunci când este folosită. Starea tehnică a drumului nu corespunde exigențelor pentru desfășurarea în condiții de siguranță și confort a traficului rutier și nici celor de mediu (generează praf și noroi, favorizează producerea zgomotului și a poluării cu noxe emanate de autovehicule din cauza accelerărilor și frânelor repetate și frecvente, favorizează poluarea apelor subterane și de suprafață)”, se arată în raportul de specialitate care a însoțit proiectul de hotărâre.

Foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus