Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
7°C

Voluntarii Crucii Roșii au împărțit mărțișoare și zâmbete bătrânilor din cămin

Voluntarii Crucii Roșii au împărțit mărțișoare și zâmbete bătrânilor din cămin

Surpriză pregătită de voluntarii Crucii Roșii Sibiu bătrânilor din Căminul pentru Persoane Vârstnice de pe strada George Coșbuc. La finalul săptămânii trecute, bătrânii s-au bucurat de vizita celor de la Crucea Roșie care le-au oferit mărțișoare și multe zâmbete, după cum transmit reprezentanții instituției.

Cei 84 de vârstnici s-au bucurat de vizita voluntarilor de la Crucea Roșie, care i-au înveselit, le-au cântat, iar voluntarele cele mai vârstnice din cadrul Clubului de Aur, le-au oferit mărțișoare confecționate manual chiar de ele. Au primit mărțișoare toți beneficiarii, atât doamnele cât și domnii dar și personalul angajat. „Bătrâneii din cadrul căminului mereu ne întâmpină cu emoție, bucurie dar și povești interesante din tinereților lor”, spune Raluca Morar, Director, Crucea Roșie Română, Filiala Sibiu.

camin4 camin2 camin3

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus