Joi,
17.06.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Licitație de tablouri pentru Palatul Copiilor. ”Povestea actualului Palat al Copiilor din Sibiu este un veritabil exemplu de generozitate”

Licitație de tablouri pentru Palatul Copiilor. ”Povestea actualului Palat al Copiilor din Sibiu este un veritabil exemplu de generozitate”

PNL Sibiu organizează o expoziție de tablouri semnate de Marius Cioban, fost profesor la Palatul Copiilor. Banii vor fi donați pentru continuarea lucrărilor de amenajare. ”După mai bine de un an de lucrări pentru reabilitare, după implicarea a peste 300 de voluntari, după susținerea atâtor companii private și după ce, imediat după instalare, Guvernul Ludovic Orban a alocat 600 de mii de lei pentru acest edificiu, organizăm în sediul nostru o expoziție de tablouri semnate Marius Cioban. Îi încurajăm pe membrii noștri, dar nu numai pe ei, să doneze pentru Palat și să se bucure drept mulțumire pentru gestul lor de unul dintre tablourile expuse”,  anunțat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

88096512_2921266241271043_8520772639143231488_o

Tablourile au fost realizate de pictorul Marius Ciobanu. ”A iubit copiii și lor le-a dedicat cea mai mare parte din viața și profesia sa. Și-a dorit să ajute Palatul Copiilor din Sibiu și o face, iată, după plecarea dintre noi, grație altruismului soției și fiului său, prin tablourile donate în scopul strângerii de fonduri”, a precizat Turcan.

Expoziția se intitulează “Când oamenii se unesc, miracole se împlinesc”, așa cum ”au rezumat reprezentanții societății civile reușita lor de la Palat”. ”La fel denumim și noi expoziția de la sediul PNL Sibiu în urma căreia sperăm să putem completa cu o sumă cat mai mare strădaniile lor”, a mai spus liderul liberal.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus