Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Lucrări de remediere a unei avarii a conductei de distribuție apă potabilă, pe strada Măgurii din Cisnădie

Lucrări de remediere a unei avarii a conductei de distribuție apă potabilă, pe strada Măgurii din Cisnădie

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că marți, 3 martie ac, se va interveni pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe conducta de distribuție a apei potabile, pe strada Măgurii, din Cisnădie. Lucrările se vor desfășura în intervalul orar 09:00 – 15:00.

Pe durata lucrărilor va fi întreruptă furnizarea apei potabile în Cisnădie, pe străzile: Măgurii (cu străzile adiacente), Piața Nouă, Stejarului, Lacului, Wernigerode, Livezii (parțial), Prejbei, Liliacului, Argintului și în localitatea Cisnădioara.

Este posibil ca după reluarea furnizării, pentru o scurtă perioadă de timp, apa să prezinte o creștere a turbidității. Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu S.A. va pune la dispoziția consumatorilor o autospecială cu apă de utilizare menajeră ce va staționa pe str. Stejarului, în apropierea magazinului Profi, începând cu orele 09:00. La solicitarea consumatorilor aceasta se poate deplasa în alte zone ale orașului.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 882

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus