Miercuri,
03.06.2020
Innorat
Acum
7°C

PNL scade după patru luni de creștere. PSD, în a treia lună ”pe plus”. Barometrul Europa FM

02 Martie 2020 22:21

PNL scade după patru luni de creștere. PSD, în a treia lună ”pe plus”. Barometrul Europa FM

PNL a scăzut aproape șapte procente în luna februarie, față de prima lună a anului, arată sondajul IMAS, realizat la comanda Europa FM. Conform studiului sociologic, liberalii ar fi votați în perspectiva alegerilor parlamentare de 40,7% din populație, după ce în luna ianuarie cota partidului era de 47,4%.

Intenția-de-vot-pentru-alegeri-parlamentare

PSD se află în creștere în a treia lună consecutivă. Dacă în luna decembrie partidul ajunsese la 18,5%, în ianuarie a crescut la 20,6%, iar în februarie, la 25,8%.

Scădere semnificativă înregistrează și USR, de la 12,4%, la 10%. PLUS; în schimb, înregistrează o creștere ușoară de la 3,4%, la 3,5%.

Dacă ar avea loc alegeri parlamentare duminica viitoare, niciunul dintre celelalte partide nu ar depăşi pragul electoral: Pro România – 4,6%, UDMR – 4,4%, ALDE – 4,3%, Plus – 3,5%. Proporţia celor nehotărâţi e în creştere: 20,4%. 4,4% dintre cei intervievaţi declară că nu ar merge la vot.

Intenția-de-vot-pentru-alegeri-parlamentare-2

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 11 – 28 februarie, pe un eşantion de 1010 persoane şi are o marjă de eroare de 3,1%.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

Comentarii

6 comentarii

Ion

Acum 1 lună

PNL va scade dramatic in sondaje. Cu functionarii au rezolvat-o, si cu doctorii ... cu totii. Cu oamenii de afaceri la fel.. Ce cred liberalii că daca concediaza functionari, castiga oamenii de afaceri?! Cu diaspora... nu mai zic! Nici Dumnezeu nu-i ajută! Iohanis are ultimul mandat, nu- l mai intereseaza liberalii.
Raspunde

mihai

Acum 3 luni

Dacă te uiți ce personaje (domnariu, huja) au fost și unii încă mai sunt și în partidul asta, pnl ar merita sa ajungă la 1% împreună cu psd.
Raspunde

Sile

Acum 3 luni

SA dea Domnul sa inteleaga romanii ce e cu pnl-ul. alegerile nu pot fi organizate prea repede din cauza virusului, sa mai asteptam Putin...
Raspunde

Hotii Grijulii

Acum 3 luni

Pai de ce sa se amane !?.... crede gruparea de hoti penibili, numita PSD si acolitii, ca daca e corona virus se vor speria bosorogii ?! Si nu vor mai merge la vot, ca da virusu cu ei de pamant ?.... Spune-le bai, Sile sa stea linistiti, ca voteaza si morti pentru PSD... s-au vazut cazuri la fiecare runda de alegeri. Nu cred ca moartea-i poate impiedica pe oamenii prosti sa puna stampila pe dejectia urat mirositoare numita PSD. Au ei niste baieti acolo la teleorman, olt, vaslui, etc... care transforma un mort, intr-un votant PSD, fara probleme. Cu respect, stati linistiti... cum va zicea inaintasul vostru pe care l-ati executat in 89.
Raspunde

nicu

Acum 3 luni

Cuie ati dat, cuie ati luat!
Raspunde

Cosmo 2000

Acum 3 luni

apoi, la cata prostie zace in romani... nu m-as mira sa fie asa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus