Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Ștrada Andrei Șaguna se închide sâmbătă, 7 martie, pentru lucrări la Baia Populară Sibiu

Ștrada Andrei Șaguna se închide sâmbătă, 7 martie, pentru lucrări la Baia Populară Sibiu

Lucrările de reabilitare a Băii Populare Sibiu continuă cu o etapă foarte importantă: transportul și amplasarea subterană, în curtea Băii Populare, a unui punct de transformare de 22 de tone care va asigura alimentarea cu energie a Băii Populare și a Spitalului de Pediatrie, un echipament de ultima generație achiziționat din Polonia.

Operațiunea se va desfășura pe parcursul zilei de sâmbătă, 7 martie, între orele 7.00 și 23.00. Din cauza căii de acces înguste către curtea Băii Populare, punctul de transformare va fi amplasat în locație cu ajutorul unei macarale de mari dimensiuni, urmând să fie ridicat pe deasupra clădirilor de pe strada Andrei Șaguna.

Pentru ca această operațiune să se desfășoare în condiții de siguranță, este necesară închiderea traficului pe strada Andrei Șaguna, din dreptul bretelei care duce spre Cazarma 90 și până la intersecția cu strada Dealului, în intervalul orar menționat, pentru a permite sosirea în locație a șase tiruri și a macaralei și pentru a oferi spațiu suficient manevrelor de ridicare în macara a postului de transformare. În acest context recomandăm șoferilor să ocolească zona, pentru a evita eventuale blocaje.

Închiderea va afecta atât traficul auto, cât și circulația mijloacelor de transport public, pe traseele 1, 5, 10, 11, 17, 19, 111, 112, 114 și 118 care vor circula pe rute ocolitoare. Detalii cu privire la devierile traseelor pot fi consultate pe site-ul www.tursib.ro.

foto Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus