Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Aplicația WhatsApp va avea funcție Dark Mode

Aplicația WhatsApp va avea funcție Dark Mode

WhatsApp anunţă că a început să implementeze, în sfârşit, funcţia Dark Mode în cadrul aplicaţiei sale, funcţie care va deveni disponibilă simultan atât pe iOS, cât şi pe Android.

Dark Mode este una dintre cele mai la modă facilităţi în rândul aplicaţiilor mobile şi presupune înlocuirea fundalului alb cu culori închise, eventual chiar negru. Aşa se obţine un consum mai redus de energie pe ecranele AMOLED.

Un alt avantaj, cum este subliniat foarte amuzant şi în clipul de prezentare al noii facilităţi, este protejarea ochilor seara de lumina puternică a ecranului.

Dark Mode în WhatsApp poate fi activat şi dezactivat manual dar poate urma şi setările sistemului de operare. Dacă la setările de Android sau iOS utilizatorul a bifat modul întunecat, atunci toate aplicaţiile compatibile, inclusiv WhatsApp, vor afişa modul întunecat.

Există, însă, o limitare pentru utilizatorii de iPhone. Dark Mode este disponibil doar pentru iOS 13, astfel că cei care folosesc o versiune mai veche nu se vor putea bucura de el.

WhatsApp vine foarte târziu cu al său Dark Mode. YouTube, de exemplu oferă această facilitate de doi ani deja. WhatsApp justifică întârzierea spunând că a cercetat şi experimentat cu cele mai bune variante coloristice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus