Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Fabrica Sib Dress din Sibiu, care producea pentru Steilmann, închisă. 138 de oameni rămân fără job

Fabrica Sib Dress din Sibiu, care producea pentru Steilmann, închisă. 138 de oameni rămân fără job

Proprietarul lanțurilor de magazine Steilmann, omul de afaceri Romeo Pomponiu, a decis închiderea fabricii de confecții din Sibiu - Sib Dress.

Decizia, neașteptată, a fost argumentată prin faptul că nu mai pot fi acoperite costurile lunare de funcționare, relevă date analizate de Profit.ro.

Fabrica, pe piață din 1992, este deținută de Steilmann Bukarest (60% din acțiuni) și Confecția Sib 1, firmă controlată tot de Steilmann.

În 2018, afacerile au depășit 10,2 milioane lei, cu o pierdere de 783.947 lei și, la acel moment, cu circa 250 de angajați. Tot pentru 2018, datoriile totale sunt indicate la 4,5 milioane lei, conform termene.ro.

În mai 2019 a fost semnată de către ANAF o decizie de reeșalonare a datoriilor, în cuantum de 1,4 milioane lei, incluzând majorări, penalități și dobânzi, și garantarea plății acestora prin sechestru asigurator asupra mașinilor și utilajelor fabricii.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Silviu

Acum 4 ani

Steilmann are preturi mult prea mari pentru o calitate care a fost in continua scadere.
Raspunde

Soimarul

Acum 4 ani

Dupa cum poate stiti si fabrica de incaltaminte Sc Rosu a fost inchisa in luna februarie. Peste 100 de muncitoti au ramas fara servici si cu salariile pe doua luni neplatite!!! Rusine Rosu!!!
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 4 ani

Asta este diferența între a lucra la stat şi a lucra la privat . La privat dacă lucrurile merg prost ,se taie din salariu şi se concediază din angajați .La stat ,dacă lucrurile merg prost se fac angajări şi se măresc salarile şi sporurile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus