Marţi,
27.09.2022
Innorat
Acum
13°C

Ariel Chiș, USR-istul care s-a parodiat pe Facebook, apărat de Nicu Ștefănuță

Ariel Chiș, USR-istul care s-a parodiat pe Facebook, apărat de Nicu Ștefănuță

”Eu sunt Ariel, coadă de purcel”, melodia cântată de Ariel Chiș, numărul doi pe lista de consilieri USR pentru Consiliul General al Municipiului București este apărată de europarlamentarul sibian, Nicu Ștefănuță. Politicianul spune că a fost o parodie, ”așa cum sunt foarte multe în zona tineretului și în zona politicii tinerilor”. ”Ariel Chiș este un coleg cu care eu am lucrat câțiva ani. A fost colegul meu în EUSR - grup de expertiză europeană, care deservește partidul din care fac parte. Este un om bun, unul care trage dincolo de partid și pentru salvarea patrimoniului cultului mozaic din țara noastră și pentru promovarea toleranței și înțelegerii inter-confesionale și multiculturale în România. Acel video care circulă acum pe internet este o parodie, așa cum sunt foarte multe în zona tineretului și în zona politicii tinerilor. Am avut și eu multe meme produse de colegi la adresa mea sau chiar de mine. Este un mod de a ajunge la tineri, de a aduce politica în atenția lor. Eu aș vrea să ascult ideile lui Ariel și nu câteva clișee nereprezentative”, spune Ștefănuță.

Ariel Chiș apare într-un clip din timpul campaniei „Fără penali în funcții publice”. Videoclipul realizat în 2018 pentru motivarea campaniei „Fără penali”s-a viralizat acum și este pus în contextul candidaturii sale la alegerile locale.

Potrivit lui Laurențiu Dincă (consilier USR), clipul a fost postat în 2018 pe un grup intern al USR pentru motivarea campaniei ”Fără penali”, care intrase în impas: ”USR-istii aveau un grup unde se postau glume, filmulețe amuzante, oamenii se înregistrau și își ridicau moralul unii altora”, scrie G4Media. Înainte de a se înscrie în USR, Ariel Chiș a fost membru PSD.

Versurile melodiei lui Ariel Chiș

ARIEL, ARIEL

Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă,

ARIEL, ARIEL

Sunt cel mai USRist dintre USRiști

ARIEL, ARIEL

Eu sunt Ariel, coadă de purcel,

ARIEL, ARIEL

Chiș, piș, lapte, griș, drăguț ca un caniș,

ARIEL, ARIEL

Sunt cel mai USRist dintre USRiști,

ARIEL, ARIEL

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Domnariu Ghita

Acum 2 ani

Si ce-i daca? Acest tanar frumos si scolit si-a dat seama ca pesede e diavolul iar USR e lumina divina, ceea ce multi romani nu au realizat inca! Nu mai manipulati!
Raspunde

proton

Acum 2 ani

Ba fratilor....,ce-i de facut? Luna viitoare plec in Rusia. Sper sa nu-mi vina vreo idee!
Raspunde

cap limpede

Acum 2 ani

"sirena oligofrena" asta avea toate sansele sa ajunga in Consiliul General al Municipiului București! Si mai sunt si altii care il apreciaza!!! La naiba! eu zic sa-l facem premier!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus