Duminică,
09.08.2020
Cer Senin
Acum
19°C

Avocatul Alexandru Suciu este noul decan al Baroului Sibiu

06 Martie 2020 16:24

Avocatul Alexandru Suciu este noul decan al Baroului Sibiu

Avocatul sibian Alexandru Suciu a fost ales vineri, în urma Adunării Generale de alegeri a organelor de conducere, noul decan al Baroului Sibiu.

Alexandru Suciu a câștigat alegerile în fața avocatului Marcel Băcilă.

Alexandru Suciu este partener în casa de avocatură ”Suciu și Asociații”. Absolvent în anul 2003 al Facultății de Drept „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, Alexandru Suciu și-a aprofundat studiile prin obținerea unui master în dreptul afacerilor și apoi titlu de doctor în drept cu lucrarea „Excepțiile procesuale în Noul Cod de procedura civilă”.

Membru al Baroului Sibiu din anul 2004, Alexandru Suciu a activat în cadrul casei de avocatură Suciu & Asociații ca asociat și apoi partener. În anul 2010 a fost numit arbitru în cadrul Curții de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Alexandru Suciu este specializat în litigii de drept privat și public, insolvență, oferind deopotrivă și servicii de consultanță în domeniul civil, comercial, societar și administrativ.

În ultimii opt ani Baroul Sibiu a fost condus de avocatul Nicolae Baier.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

ochiu de la cucuvea

Acum 5 luni

Vaaaaiii, dar ce surprizăăăăăă
Raspunde

George

Acum 5 luni

Adevarul este ca nimeni din afara clanului Suciu nu poate fi decan al baroului Sibiu. Vulcan a fost o regretabila eroare. Vom avea 8 ani de liniste!!!
Raspunde

Aurel Metrescu

Acum 5 luni

Mânca-l-ar tata!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus