Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Două zile și peste 800 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare, depuse în județul Sibiu

Două zile și peste 800 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare, depuse în județul Sibiu

Peste 800 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare au fost depuse în două zile de când s-a dat startul înscrierilor. Topul celor mai căutate școli s-a schimbat. Școala Gimnazială nr.18 și Colegiul Național „Octavian Goga” sunt școlile cu cele mai multe cereri depuse până acum.

Un număr de 833 de cereri s-au depus în primele două zile de înscriere în clasa pregătitoare. Cele mai multe cereri (46) au fost depuse la Școala Gimnazială Nr. 18 din Sibiu, urmează Colegiul Național „Octavian Goga”, cu 44 de cereri și Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” cu 33 de cereri.

Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare până în 23 martie, în fiecare zi, până la ora 18.00, excepție face ziua de vineri când cererile pot fi depuse până la ora 17.00. Prima etapă durează până în data de 1 aprilie când unitățile de învățământ și site-ul inspectoratului școlar vor afișa lista candidaților înmatriculați, a numărului de locuri rămase libere și a listei copiilor neînscriși după prima etapă.

Cifra de școlarizare în ceea ce privește copiii care urmează să intre în clasa pregătitoare depășește numărul de 5.000.

Cele mai căutate școli după numărul de cereri de înscriere în clasa pregătitoare

Top Scoli

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus