Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

PRO România și-a anunțat primul candidat pentru alegerile locale din Sibiu: Petru Florea

PRO România și-a anunțat primul candidat pentru alegerile locale din Sibiu: Petru Florea

Coordonatorul organizației județene a PRO România la Sibiu, Petru Florea este primul candidat pe care formațiunea condusă la nivel național de Victor Ponta îl propune sibienilor pentru alegerile din această vară.

”A adus mult entuziasm aici, în filială. Vorbesc de o persoană tânără, care provine din mediul privat unde a lucrat timp de 15 ani și a dat dovadă de profesionalism. Noi sprijinim candidații care au expertiză”, l-a prezentat Ioana Petrescu, vicepreședinte al PRO România la nivel național, pe Petru Florea. Acesta urmează a candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu, alături de o listă de alți candidați care urmează a fi anunțați în viitorul apropiat.

În vârstă de 38 de ani, Petru Florea este expert contabil judiciar și spune că, pentru început, are în vedere trei domenii în care s-ar putea implica în calitate de potențial președinte al instituției județene: amenajarea de noi piețe agro-alimentare, infrastructura rutieră către obiectivele turistice și educația. ”M-am gândit că în județul Sibiu să avem niște piețe moderne, cu locuri de parcare astfel încât să nu fii nevoit să parchezi pe trotuar sau la limita tarabelor. Cred că printr-o colaborare eficientă cu administrațiile locale se pot realiza din fonduri europene astfel de piețe. Referitor la turism, noi, la Sibiu, stăm bine, dar am putea sta și mai bine dacă am avea drumuri mai bune către obiectivele turistice. De exemplu, știm foarte bine cum ajungem la Păltiniș, de exemplu”, a declarat Petru Florea. În ceea ce privește educația, el propune o serie de investiții din fonduri nerambursabile în ridicarea de noi creșe și grădinițe. ”Sunt foarte multe probleme în județul Sibiu, lucruri pe care le putem schimba. Sunt foarte multe proiecte aflate în derulare, dar nu am văzut mulți reprezentanți ai Consiliului Județean în teritoriu. Îi văd doar la tăieri de panglică, dar nu și la verificat. Vom prezenta, pe rând, în viitor, modul în care noi vedem rezolvarea acestor probleme”, a mai spus Florea.

Potrivit președintelui PRO România Sibiu, filiala pe care o conduce va avea candidat și pentru Primăria Sibiu, sprijinit de asemenea de o listă completă de candidați pentru Consiliul local.

Economist senior level în cadrul BMI Bramac Sisteme de Învelitori, Petru Florea are o experiență de 15 ani în zona financiară și de un an în zona de management. Potrivit CV-ului său, Petru Florea a mai lucrat în cadrul Atlassib, DUO Max, Trident Trans Tex, Mobexpert prin Gotton IT și Retrasib.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus