Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Aproape jumătate din cursele de mâine, de pe Aeroportul Sibiu, sunt anulate

Aproape jumătate din cursele de mâine, de pe Aeroportul Sibiu, sunt anulate

11 zboruri mai sunt programate pentru mâine cu plecare sau sosire de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Alte nouă curse au fost anulate. Zborurile Munchen – Sibiu și Sibiu - Munchen operate de compania Lufthansa au fost anulate, cu excepția zborului Sibiu - Munchen, care va decola din Sibiu la ora 6.05. Cursele Sibiu – Viena și Viena – Sibiu ale companiei Austrian au fost anulate.  Nici zborul Londra – Sibiu, care trebuia să ajungă aici la ora 21.30 nu a mai fost programat.

Mâine vor fi programate doar cursele Sibiu – Stuttgart (Blue Air, plecare ora 12.35), Stuttgart – Sibiu (Blue Air, sosire ora 12), Sibiu – Memmingen (WizzAir, plecare ora 8.55), Sibiu – Nurnberg (WizzAir, plecare ora 7.10), Memmingen – Sibiu (WizzAir, plecare ora 15.45), Dortmund – Sibiu (WizzAir, sosire, ora 16.50), Sibiu – Memmingen (WizzAir, plecare ora 8.55), Sibiu – Dortmund (WizzAir, plecare de la ora 7,30) și Sibiu – Munchen (Lufthansa, cu plecare de la ora 6.05).

Pentru ziua de sâmbătă, toate zborurile apar ca fiind programate pe site-ul aeroportului Sibiu, cu excepția cursei Sibiu – Tel Aviv a companiei WizzAir, însă situația se poate schimba până atunci.

Aeroportul Sibiu încă nu a prezentat încă o opinie oficială cu privire la zborurile care vor mai fi programate în perioada următoare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus