Vineri,
07.10.2022
Innorat
Acum
4°C

Muzeul Brukenthal, închis până în 22 martie

Muzeul Brukenthal, închis până în 22 martie

Toate secțiile Muzeului Național Brukenthal sunt închise până în 22 martie, în contextul încercărilor de răspândire a coronavirusului, anunță reprezenanții instituției.

"Având în vedere contextul riscului de răspândire a infecției cu noul coronavirus și ca urmare a consultării dintre Ministerul Culturii și managerii instituțiilor subordonate, dar și a solicitărilor acestora, s-a luat decizia ca în perioada 10 Martie – 22 Martie 2020 să se suspende toate activitățile și evenimentele cu public organizate la nivelul fiecărei instituții. Decizia vizează și Muzeul Național Brukenthal ca urmare a măsurilor de prevenire a răspândirii noului virus COVID-19., se arată în comunicatul remis TS.

Măsura se va aplica până în data de 22 Martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, mai arată sursa citată. Toate evenimentele programate în această perioadă vor fi anulate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus