Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Șofer din Cluj amendat cu 1000 de lei pentru că a mințit polițiștii rutieri că are coronavirus

Șofer din Cluj amendat cu 1000 de lei pentru că a mințit polițiștii rutieri că are coronavirus

Glumă neinspirată despre coronavirus făcută de un clujean implicat într-un accident: a spus că se grăbește pentru că tocmai a sosit din Italia. A fost chemat la Poliție, unde a fost solicitată și Ambulanța să-l consulte.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș, a declarat, marți, corespodentului Mediafax, că mașina condusă de un bărbat s-a ciocnit, în Cluj-Napoca, cu un autobuz.

Șoferul a mers la sediul companiei de transport pentru a încheia constatarea amiabilă, iar din discuțiile purtate aici a reieșit să se grăbește pentru că a venit cu o seară înainte din Italia.

Bărbatul a semnat actele și plecat, iar reprezentanții companiei au sesizat Poliția.

A fost identificat și invitat la Poliție unde a recunoscut că a făcut o glumă. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de Ambulanță care a efectuat un consult medical, fără a fi identificată vreo problemă de sănătate”, a spus Pompaș.

Potrivit acesteia, polițiștii au verificat și locul de muncă al bărbatului din comuna Florești, dar și la aeroport și la frontieră, constatându-se că a revenit din Italia în anul 2018.

Bărbatul a fost sancționat cu 1.000 lei pentru tulburarea ordinii publice și pentru că a stârnit indignarea cetățenilor în urma afirmațiilor făcute, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni atrag atenția că astfel de atitudini vor fi sancționate în condițiile date de măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Inconstient "Smecher"

Acum 4 ani

Romanii, ca intotdeauna, neputand sa faca fata unei realitati, in mod constient, incep cu "bascalia". Asta e mintea romanului... primitiva, irationala.
Raspunde

biciclist

Acum 4 ani

Din știre reiese că a mințit când a spus că tocmai a venit din Italia. Dar titlul ne dezinformează că minciuna este că a spus că are coronavirus. Iar și-a bătut joc de mine Turnul Sfatului cu clickbait-uri și dezinformări... Nu-i nimic se întoarce roata...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus