Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-11°C

Comitetul pentru Situații de Urgență închide Târgul Obor

Comitetul pentru Situații de Urgență închide Târgul Obor

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis vineri, în urma unei șendinte desfășurată la Primăria Sibiu, închiderea Târgului Obor.

Deczia vine la numai o zi după ce directorul Piețe Sibiu SA, Teodor Birț, anunța o serie de măsuri importante pentru prevenirea și combaterea coronaviruslului.

”În cadrul ședinței de astăzi am prezentat membrilor comisiei măsurile luate, am discutat în detaliu, iar la final s-a luat decizia închiderii Târgului Obor, până la liniștirea situației. Deocamdată piețele Sibiului rămân deschise, nu se pune problema închiderii lor. Nu s-a luat o astfel de decizie în niciun oraș din România, nici măcar acolo unde există deja cazuri de coronavirus probate. Rămâne să vedem în perioada următoare”, a declarat pentru Turnul Sfatului Teodor Birț.
Ce măsuri a luat Piețe Sibiu SA în piețele orașului puteți citi aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

sibian

Acum 2 ani

inca o data nu inteleg deciziile !!! targul obor este in aer liber se inchide dar mall-urile cu spatii inchise unde aerul viciat este circulat prin sisteme de ventilatie fara a fii dezinfectat ramand deschise !!! BRAVO Voua !!, lasati doar magazinele alimentare deschise restul mall inchis !!! dar aceste decizii trebuie luate in taota tara, nu doar in sibiu !!! decizii unitare !!!!
Raspunde

Iooo

Acum 2 ani

Daca ramane Mall-ul deschis nu esti obligat sa-l vizitezi. Asta este valabil pentru toti. Dar fiecare actioneaza dupa cum il duce capul. Daca salariul tau depindea de un loc de munca aflat in incinta mall-ului ai avea alta parere. Sa nu uitam ca angajatii din comert si medicii sunt cei mai expusi in momentul de fata. Expunerea lor provine tot din inconstienta si nepasarea semenilor.
Raspunde

El Dorado

Acum 2 ani

Targul in sine e un focar de infectie, se vede ca e condus de tovarasul birt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus