Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Consilierul local Adrian Bibu se autoizolează la domiciliu

Consilierul local Adrian Bibu se autoizolează la domiciliu

După ce președinta Consiliului Județean Sibiu a anunțat că se autoizolează, aceași decizie a luat-o și consilierul local Adrian Bibu, cei doi participând la o ședință comună, în Parlament, cu senatorul Vergil Chițac, testat astăzi pozitiv cu noul coronavirus.

Contactat de reporterul Turnul Sfatului, consilierul local și directorul Sălii Transilvania, Adrian Bibu, spune că nu este niciun motiv de panică și că se simte foarte bine, însă decizia a fost luată ca măsură de responsabilitate socială, urmând recomandările medicilor.

”Fizic mă simt foarte bine și n-am nici cea mai mică temere, însă este absolut normal să iau o astfel de decizie, dat fiind contextul actual. În următoarele două săptămâni o să lucrez de acasă, oricum am foarte mult de muncă, mai ales că se apropie și campania”, a declarat Adrian Bibu.

Adrian Bibu este candidatul PNL la funcția de primar al Sibiului.

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, se autoizolează

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Marcu

Acum 4 ani

Traducere = toti politicienii se trag la vile ca sa fac altii treaba
Raspunde

Bibilicu

Acum 4 ani

Sa se autoizoleze de tot si sa ne lasa. Altul fara minte, ce se vrea primar....
Raspunde

Anna

Acum 4 ani

Nu lucreaza intr-o functie care-l obliga sa fie la fata locului. Trebuie sa-i multumim ca a luat aceasta decizie responsabila si ca incearca sa nu raspandeasca virusul. Poate lucra si de acasa, ceea ce ar trebui sa faca oricine are posibilitatea acum. Asta daca intradevar sta singur in casa.
Raspunde

Sibian la care i a ajuns

Acum 4 ani

Domnule Bibu, conform afirmatiilor dvoastra, deja ati facut testul. Ghinionul oamenilor care stau in carantina fara sa fie testati (inclusiv femei care trebuie sa nasca) este ca nu fac parte din PNL? Am inteles, voi va considerati “alesi”
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus