Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

3 liberali, infectați de coronavirus: Un deputat, un primar și un administrator public

3 liberali, infectați de coronavirus: Un deputat, un primar și un administrator public

Vergil Chițac, senatorul PNL, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus COVID-19, a infectat alți trei liberali. Deputatul Lucian Heiuș, primarul municipiului Deva, Florin Oancea și administratorul public al acestui ora, Adrian David, au fost și ei depistați pozitiv.

Informația a fost confirmată în mod oficial de către Grupul de Comunicare Strategică. Asta înseamnă că România intră în scenariul 3, depășind astfel 101 cazuri de coronavirus.  „Sunt confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19) deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae. Toți 3 se află în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac, și ieri nu au fost prezenți la reuniunea Biroului Executiv al PNL”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică, citat de Digi24.ro.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus