Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Mircea Cazan și Daniela Cîmpean,  rezultat negativ la testul pentru coronavirus

Mircea Cazan și Daniela Cîmpean,  rezultat negativ la testul pentru coronavirus

Senatorul liberal Mircea Cazan și președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, au rezultate negative la testul pentru noul coronavirus, a anunțat senatorul liberal. Probele au fost procesate la laboratorul de la Cluj, iar rezultatul a venit în această seară, susține Cazan. Pe cale oficială, însă, rezultatele nu au ajuns încă în Sibiu. ”Am scăpat de malarie, am scăpat acum și de coronavirus”, a declarat Cazan pentru Turnul Sfatului.

Cei doi au fost nevoiți să-și facă testele după ce au participat la întâlniri alături de senatorul liberal Vergil Chițac, depistat pozitiv în urma unei vizite pe care a făcut-o în Franța.

Senatorul sibian a fost internat anul trecut la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș din București după ce a fost depistat cu malarie. Malaria este o boală infecțioasă transmisă de țânțarul Anopheles, care se manifestă prin friguri puternice și intermitente. Este o boală infecțioasă larg răspândită în regiunile tropicale și subtropicale. Între 300 și 500 de milioane de persoane sunt infectate anual; aproximativ 1 – 3 milioane mor în fiecare an, cei mai mulți fiind copii din Africa sub-sahariană.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Vorba chinezilor din Wuhan: ''Virus la virus nu-si scoate ochii !''
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus