Joi,
22.10.2020
Cer Senin
Acum
15°C

Mircea Cazan și Daniela Cîmpean,  rezultat negativ la testul pentru coronavirus

15 Martie 2020 20:19

Mircea Cazan și Daniela Cîmpean,  rezultat negativ la testul pentru coronavirus

Senatorul liberal Mircea Cazan și președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, au rezultate negative la testul pentru noul coronavirus, a anunțat senatorul liberal. Probele au fost procesate la laboratorul de la Cluj, iar rezultatul a venit în această seară, susține Cazan. Pe cale oficială, însă, rezultatele nu au ajuns încă în Sibiu. ”Am scăpat de malarie, am scăpat acum și de coronavirus”, a declarat Cazan pentru Turnul Sfatului.

Cei doi au fost nevoiți să-și facă testele după ce au participat la întâlniri alături de senatorul liberal Vergil Chițac, depistat pozitiv în urma unei vizite pe care a făcut-o în Franța.

Senatorul sibian a fost internat anul trecut la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș din București după ce a fost depistat cu malarie. Malaria este o boală infecțioasă transmisă de țânțarul Anopheles, care se manifestă prin friguri puternice și intermitente. Este o boală infecțioasă larg răspândită în regiunile tropicale și subtropicale. Între 300 și 500 de milioane de persoane sunt infectate anual; aproximativ 1 – 3 milioane mor în fiecare an, cei mai mulți fiind copii din Africa sub-sahariană.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 7 luni

Vorba chinezilor din Wuhan: ''Virus la virus nu-si scoate ochii !''
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus