Vineri,
07.05.2021
Innorat
Acum
17°C

Neagu: Efectele crizei epidemiologice vor fi diminuate la maxim prin decizii ferme

Neagu: Efectele crizei epidemiologice vor fi diminuate la maxim prin decizii ferme

Deputatul liberal Nicolae Neagu este convins că Guvernul Orban va lua măsurile optime care vor opri extinderea coronavirusului în România. ”Am votat ieri, cu conștiința deplină, având încredere în profesionalismul, responsabilitatea și capacitatea la efort maxim din partea echipei guvernamentale, în aceste momente grele prin care trecem cu toții datorită crizei generate de coronavirus! Am convingerea că efectele crizei epidemiologice vor fi diminuate la maxim prin decizii ferme, si juste încât să depășim cu bine această perioadă și să continuăm a lua măsuri bune pentru toți românii. În toate etapele pe care le-a parcurs, Guvernul Orban a luat la timpul potrivit, toate măsurile necesare pentru gestionarea corectă a problemelor și combaterea eficientă a infecțiilor cu coronavirus”, a declarat Neagu.

Decretarea stării de urgență de către președintele Klaus Iohannis va permite ca autoritățile să dispună de toate instrumentele prevăzute de lege necesare pentru gestionarea crizei, susține liberalul. ”În ciuda disconfortului creat de anumite măsuri este momentul să privim dincolo de neajunsurile sau sacrificiile pe care suntem nevoiți să le facem cu toții pentru a opri răspândirea virusului. Acestea sunt măsuri preventive, care se impun pentru a putea limita efectele infectării cu coronavirus și pentru a gestiona eficient această criză, cu toate posibilele consecințe. Transmit la rândul meu, un apel către toți sibienii cu îndemnul de a rămîne calmi și încrezători că putem reuși să depășim această perioadă respectând măsurile luate de Guvern. Pentru a limita apariția de noi cazuri de infectare cu coronavirus este vitală responsabilizarea fiecăruia dintre noi, pentru a respecta regulile de igienă transmise prin intermediul canalelor de televiziune. Evitarea deplasărilor în următoarea perioadă vă protejează în primul rând pe dumneavoastră, pe cei din familie dar și pe semenii din jurul nostru”, a mai transmis Neagu.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

carcotasul de serviciu

Acum 1 an

Care gestionare? daca firmele nu lucreaza, magazinele se inchid, restaurantele si cafenelele, asemenea... Cum contracarati efectele crizei epidemiologice? Aduceti nani de acasa? dati bani din conturile personale fiecare politician?
Raspunde

Emma

Acum 1 an

Te-ai trezit și tu vorbind...Te-a întrebat cineva ceva??!
Raspunde

Marcu

Acum 1 an

Da-i drumul la izolare Neagule si iesi de acolo peste 10 ani... PNL-ul e pe nicaieri in criza asta. Sunt curios daca rabdati 5 zile pana sa aduceti in discutie alegerile
Raspunde

un sibian

Acum 1 an

ar fi de dorit ca personaje de felul lui Neagu sa nu apara in perioda asta!!!
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 1 an

Nu am deloc impresia că guvernul României a luat vreo măsură fermă până în acest moment .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus