Vineri,
09.12.2022
Partial Noros
Acum
1°C

Centrul de Informații pentru Cetățeni își reduce programul cu publicul. Audiențele la toate serviciile Primăriei Sibiu se sistează temporar

Centrul de Informații pentru Cetățeni își reduce programul cu publicul. Audiențele la toate serviciile Primăriei Sibiu se sistează temporar

Centrul de Informații pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Sibiu își reduce programul cu publicul în perioada stării de urgență.

 Astfel, începând de marți, 17 martie, programul cu publicul al Centrului va fi zilnic între orele 9.00 – 14.00. Prin excepție, în zilele de luni, programul cu publicul va fi între orele 9.00 și 18.00 pentru a veni în sprijinul cetățenilor care nu pot ajunge la Primărie dimineața, aflându-se în timpul programului de lucru.

Reamintim cetățenilor că pot transmite sesizări, solicitări și pot comunica cu Primăria Sibiu prin mijloacele electronice disponibile:

  • Adresa de email oficială a instituției: pms@sibiu.ro. Cetățenii vor primi un email de răspuns cu numărul de înregistrare și ulterior răspuns la solicitarea/sesizarea transmisă, care va fi formulat în termenul legal.
  • Platforma de e-administrație de pe site-ul sibiu.ro, prin secțiunea de transmitere de mesaje aferentă fiecărui serviciu.
  • Sibiu City App – Modulul de RAPORTĂRI INCIDENTE, pentru diverse sesizări ce țin de administrarea orașului
De asemenea, audiențele la conducerea Primăriei Sibiu și la serviciile Primăriei Sibiu, inclusiv la Direcția Arhitect Șef, se suspendă în perioada pentru care a fost declarată starea de urgență. De marți, 17 martie, cetățenii pot transmite Primăriei Sibiu petiții pe adresa oficială pms@sibiu.ro, iar petițiile formulate vor primi răspuns în scris, sub semnătura persoanei la care a fost solicitată audiența, în termenul prevăzut de lege pentru soluționarea petițiilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus