Vineri,
03.12.2021
Partial Noros
Acum
12°C

Proiectele pentru Agenda Culturală se pot depune până vineri, 20 martie, inclusiv electronic

Proiectele pentru Agenda Culturală se pot depune până vineri, 20 martie, inclusiv electronic

Primăria Sibiu prelungește termenul de depunere a proiectelor pentru obținerea finanțării nerambursabile prin Agenda Culturală 2020 în contextul măsurilor adoptate la nivel național pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu coronavirus prin limitarea contactului între persoane și aglomerația în spațiile închise. Astfel, noul termen limită de depunere este VINERI, 20 MARTIE, ORA 12.30.

De asemenea, în același context, Primăria Sibiu recomandă și încurajează operatorii culturali să transmită în format electronic documentația prevăzută de Ghidul privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități culturale nonprofit de interes general pe adresa: agendaculturala@sibiu.ro.

Documentele vor fi transmise în conformitate cu Opis-ul de la pagina 17 a Ghidului, semnate și scanate. După transmiterea pe email a documentelor, operatorul în cauză va primi un email de răspuns cu numărul de înregistrare a documentației.

În cazuri excepționale în care operatorii nu au posibilitatea să transmită documentele în format electronic, aceștia au totuși opțiunea să le depună în format tipărit, la sediul Serviciului Cultură, Sport, Turism din Piața Mică, nr. 25 până la același termen limită - 20 martie, ora 12.30.

Comentarii

2 comentarii

Bunica

Acum 1 an

Nimic de la primarie pentru Spitalul Judetean? M-a asteptam ca daca comunitatea poate face atatea desi multe business-uri sunt sau for fi afectate din cauza virusului, sa vina si primaria si sa sprijine initiativele. De ex daca comunitatea poate strange fonduri pentru 1000 teste primaria sa mai cumpere 1000 sau 2000 sau ... la fel si cu aparatura necesara. Dar ne ambitionam sa finantam anul asta evenimente care nu stim cu cine si daca se mai tin si binenteles sa ramana bani de stadion, peste 30 mil euro!!!! Tara arde, baba se piaptana. Cate paturi si aparatura pentru terapie intensiva se pot cumpara din banii alocati pentru stadion doar pentru anul asta? E o tragedie daca se amana constructia stadionului cu 1 an? sau daca nu avem anul asta agenda culturala? In momentul asta ce e mai prioritar?
Raspunde

Marcu

Acum 1 an

Daaaa. Votati Astrid! E va face spectacole si dupa pandemie. Asta inseamna sa ai salteluta cu bani!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus