Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
10°C

Consiliul Județean Sibiu a publicat rezultatele evaluării proiectelor culturale și ale dezvoltării comunității

Consiliul Județean Sibiu a publicat rezultatele evaluării proiectelor culturale și ale dezvoltării comunității

Consiliul Județean Sibiu a finalizat evaluare proiectelor depuse pentru a primi finanțare în cadrul Agendei Culturale și dezvoltării comunității. Pentru a beneficia de finanțare nerambursabilă s-au depus 127 de proiecte, dintre care au întrunit punctajul minim de 60 de puncte în vederea finanțării un număr de 112 proiecte. Proiectele au fost evaluate în urma distribuirii acestora pe 2 categorii: Categoria A1 și A2 (public și privat), pentru proiectele culturale și Categoria B1 și B2 ( public și privat), pentru proiectele destinate dezvoltării comunității. Cei interesați să consulte lista proiectelor însoțite de punctajele obținute pot accesa următorul link: http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2020/03/centralizator-punctaje-proiecte-cultura-2020-.pdf Suma alocată de Consiliul Județean Sibiu pentru Agenda Culturală și dezvoltarea comunității pe anul 2020 este de 1.100.000 lei Proiectele vor fi supuse aprobării Consiliului Județean în ședința ordinară din data de 26.03.2020.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus