Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
9°C

Consiliul Județean Sibiu a publicat rezultatele evaluării proiectelor culturale și ale dezvoltării comunității

Consiliul Județean Sibiu a publicat rezultatele evaluării proiectelor culturale și ale dezvoltării comunității

Consiliul Județean Sibiu a finalizat evaluare proiectelor depuse pentru a primi finanțare în cadrul Agendei Culturale și dezvoltării comunității. Pentru a beneficia de finanțare nerambursabilă s-au depus 127 de proiecte, dintre care au întrunit punctajul minim de 60 de puncte în vederea finanțării un număr de 112 proiecte. Proiectele au fost evaluate în urma distribuirii acestora pe 2 categorii: Categoria A1 și A2 (public și privat), pentru proiectele culturale și Categoria B1 și B2 ( public și privat), pentru proiectele destinate dezvoltării comunității. Cei interesați să consulte lista proiectelor însoțite de punctajele obținute pot accesa următorul link: http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2020/03/centralizator-punctaje-proiecte-cultura-2020-.pdf Suma alocată de Consiliul Județean Sibiu pentru Agenda Culturală și dezvoltarea comunității pe anul 2020 este de 1.100.000 lei Proiectele vor fi supuse aprobării Consiliului Județean în ședința ordinară din data de 26.03.2020.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus