Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

Guvernul închide toate barurile, restaurantele și cafenelele din țară

Guvernul închide toate barurile, restaurantele și cafenelele din țară

Ministrul de interne, Marcel Vela, a anunțat marți că se suspendă activitatea de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice.

Ministrul Marcel Vela a anunţat că se suspendă activitatea de servire şi consum al produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice organizată de restaurante, hoteluri, cafenele, dar şi zbourile către Spania, pentru 14 zile.

Declaraţia de presă este susţinută de ministrul Marcel Vela.

Ministrul anunţă noi măsuri:

- se suspendă activitatea de servire şi consum al produselor alimentare şi a produselor alcoolice şi nealcoolice, derulată de localuri, cafenele şi alte localuri, în staţiile din interior sau exterior.

- suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise

- se interzice  desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participare a peste 100  de persoane în spaţii deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanţa între participanţi trebuie să fie de peste un metru

- se suspendă toate zborurile spre Spania şi din Spania către România pentru 14 zile. Măsura intră în vigoare din 18 martie ora 18 ora României.

- zborurile din Italia sunt suspendate pentru 14 zile din 23 martie

”Am decis cu privire la transportul de marfă că toţi conducătorii autovehicule de transport marfă, cu capacitate peste 3,5 tone, au obligaţia ca la punctele de trecere a frontierei să poarte mijloace de protecţie precum dezinfectant, mănuşi, mască”, a anunţat ministrul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus