Duminică,
23.06.2024
Cer Senin
Acum
21°C

CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri pentru asigurarea protecţiei călătorilor

CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri pentru asigurarea protecţiei călătorilor

CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri pentru asigurarea protecţiei călătorilor pe perioada stării de urgenţă, aplicând regula - un loc liber, un loc ocupat, informează, joi, compania.

"Pentru combaterea răspândirii infecţiei cu COVID-19 şi pentru protecţia, siguranţa şi securitatea călătorilor şi a personalului propriu, CFR Călători a decis să ia măsuri pentru a asigura spaţiu între pasageri, în trenuri. Se va aplica regula - un loc liber, un loc ocupat - astfel încât pasagerii să stea dispersaţi într-un vagon. Acelaşi principiu se aplică şi în cazul vagoanelor de dormit sau cuşetă", precizează reprezentaţii CFR Călători, citată de Agerpres.

Personalul de tren a fost instruit să avizeze şi să îndrume călătorii care stau pe locuri alăturate, pe locurile libere pentru a respecta distanţa minimă recomandată.

De asemenea, pentru trenurile cu potenţial de aglomerare (navetă), CFR Călători a suplimentat deja numărul de vagoane cu 25. În plus, alte 25 de vagoane vor fi introduse în compunerea trenurilor care circulă mâine.

"Facem apel la toţi pasagerii să respecte regulile de igienă şi comportament emise de Ministerul Sănătăţii şi autorităţile abilitate, în vederea restrângerii răspândirii infecţiei cu COVID-19 şi a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre", precizează sursa citată.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

McD

Acum 4 ani

Asta-i buna, pai voi oricum ati circulat pana acuma dupa principiul : un loc ocupat si alte trei libere ( asta din lipsa de calatori) ... sa inteleg ca veti mai atasa cateva vagoane la trenuri dar veti demonta mai multe scaune din compartimente!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus