Vineri,
03.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Prima sancțiune în baza ordonanței militare 2. S-a aplicat unei femei care a ieșit pe geam din locuința unde era izolată

Prima sancțiune în baza ordonanței militare 2. S-a aplicat unei femei care a ieșit pe geam din locuința unde era izolată

Poliţia Capitalei şi Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti au decis, duminică, mutarea unei persoane aflată în izolare la domiciliu în carantină instituţionalizată, după ce s-a primit o sesizare la 112 că aceasta a ieşit, pe geam, din locuinţă.

"Având în vedere deciziile luate după instaurarea stării de urgenţă pe teritoriul României, inclusiv înăsprirea măsurilor pentru respectarea autoizolării la domiciliu, Poliţia Capitalei şi Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti au luat decizia mutării unei persoane din izolare la domiciliu, în carantină instituţionalizată. În dimineaţa de 22 martie, în jurul orei 03,00, prin apel 112, o persoană a sesizat că o femeie a ieşit, pe geam, dintr-o locuinţă de la parterul blocului. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 13, care au depistat persoana respectivă. Din primele date a rezultat că aceasta se afla în autoizolare, în locuinţă, împreună cu o altă persoană. A fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică, iar persoana a fost introdusă într-un centru de carantinare", a informat Grupul de Comunicare Strategică, citat de Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Soimarul

Acum 2 ani

La carantina se aplica si amenda de 10000 de lei.puteti scrie si asta
Raspunde

sibianca

Acum 2 ani

Eu nu cred ca cei care nu respecta aceste reguli si au fost amendati si celor ce li s-au deschis dosar penal se vor aplica aceste sanctiunii. Cred ca dupa aceasta pandemie toata lumea va uita de amenzi procese numai pentru a ne alege pe noi cei care vor fi pe val atuncea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus