Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Fotografie virală cu două polițiste din capitală care fumează și beau cafea. Imaginea a dus la o anchetă a poliției

Fotografie virală cu două polițiste din capitală care fumează și beau cafea. Imaginea a dus la o anchetă a poliției

O fotografie în care apar două polițiste care stau la cafea și țigară a devenit virală pe internet. Imaginea care a adunat sute de distribuiri și mii de comentarii a dus la o anchetă a poliției capitalei cu privire la cele două polițiste. Verificările făcute sunt pentru încălcarea codului de etică și deontologie.  

O fotografie în care sunt surprinse două polițiste a unui sector din București stând jos și savurând o cafea, în cazul uneia, și o țigară, în cazul celeilalte, a fost făcută publică pe rețelele de socializare. Imaginea a ajuns virală având sute de distribuiri și mii de comentarii. Majoritatea celor care au ales să comenteze fotografia au fost contrariați de atitudinea și ținuta celor două polițiste. Una dintre cele două era încălțată cu sandale.

„Ținuta profesională trebuie să impună respect și seriozitate în orice serviciu, pe stradă, în spital, la tejghea, la tribunal, oriunde se impune un respect pentru organ și omul de rând, că altfel nu inspiră respect, unul tatuat sau cu coadă sau cu burtică, părerea mea...”, a fost unul dintre comentarii.

Cazul este cercetat de Poliția Capitalei

Potrivit jurnaliștilor de la DIGI 24 conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului, a comunicat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București în urma apariției în spațiul public a fotografiei respective.

Sursa foto: Facebook

politiste bucuresti

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

7 comentarii

S

Acum 1 an

Plictiseala e mare in presa

Raspunde

Adina

Acum 1 an

Ce fețe de spate....
Raspunde

Cichicean

Acum 1 an

Adevarate fețe de politiste. : ))))) :))))))
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Gagicile MAI afiseaza multa frustrare. Nu se compara cu urgiile de pomina ale **** politice Sanna Marin.

Raspunde

CA

Acum 1 an

VOMIT!!! La cum arata, credeam ca sunt amchetate de politie, nu politiste. Domnita e in SANDALE, cu cercei cat palma?!! Asa alearga infractorii??? :))) Fereasca sfantul ce exemplare… noroc cu sefii ca le suporta, probabil contra unor favoruri… senzuale la ce buze umflate.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alex

Acum 1 an

Două polițiste care poate lucra la birou și au ieșit în pauză la o cafea. Înapoiați mai suntem. Mai jenant e când vedem toți burtoșii care se mai și pensionează la 40 de ani.
Raspunde

Razvy

Acum 1 an

si pt ce anume ? astia au ramas fara subiecte ?! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus