Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Noul prefect al Sibiului a ieșit pe teren să verifice cum se respectă noile măsuri ale Ordonanței Militare

Noul prefect al Sibiului a ieșit pe teren să verifice cum se respectă noile măsuri ale Ordonanței Militare

Mircea Crețu, prefect al Sibiului, împreună cu Sebastian Dotcoș, directorul cancelariei Prefectului au mers astăzi în teren pentru a se asigura că în județul Sibiu se respectă prevederile Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

„Dat fiind contextul în care ne aflăm, aș putea spune că este vital ca toți cetățenii să înțeleagă cât de important este să respecte toate prevederile în vigoare, să se protejeze și să stea cât de mult este posibil în casă! În ultimele zile se poate constata că la nivelul județului nostru cetățenii au înțeles situația, și le mulțumesc celor care fac acest efort, de a sta în casă! În calitate de Prefect al județului Sibiu, am vrut să mă asigur că efectivele sunt pregătite să facă față situației și să le transmit toată admirația și respectul meu pentru ceea ce fac în această perioadă dificilă pentru noi toți. Am efectuat această vizită și în calitate de cetățean și pot spune cu sinceritate că forțele de ordine mi-au transmis sentimentul de încredere și siguranță!” transmite Mircea Crețu, Prefectul Județului Sibiu.

coronavirus prefect cretu armata (1)

Potrivit comuniatului de presă remis TS, echipa prefecturii a constatat că forțele de ordine din județul Sibiu au efective suficiente și bine pregătite pentru a gestiona respectarea prevederilor în vigoare. Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Poliția Militară și Poliția Locală Sibiu, acționează în sistem integrat pentru a asigura ordinea și siguranța publică, dar și prevenirea și combaterea criminalității.

coronavirus prefect cretu politie jandarmi (2)

foto Prefectura Sibiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Sebi

Acum 4 ani

Nu este periculos pentru prefectul nostru de 87 de ani sa fie pe strada in perioada de pandemie?
Raspunde

aaa

Acum 4 ani

Vezi ca suntem in 2020 si nu in 2048 cind va avea varsta care o zici tu! Sigur matematica a fost un chin pt tine in scoala (daca ai fost pe acolo).
Raspunde

UnDacLiber

Acum 4 ani

O "baie de multime" fara multime nu strica niciodata. Si... daca pateste ceva, vine altul la fel de "competent".
Raspunde

Calin

Acum 4 ani

Bun comentariu :)
Raspunde

Local2

Acum 4 ani

Astia impreuna cu militia au fisa aia? Sau astia sunt cumva scutiti?
Raspunde

Miratu

Acum 4 ani

Locuiesc pe str. Rahovei și astăzi 25.03.2020 se circula normal, atât cu mașina cât și pe jos (cu alte cuvinte era o zi normală ). Nu am văzut nici o forță de ordine. La un moment dat am văzut la marginea trotuarului( în apropierea pieței) o persoană cu vestă verde și mi-am zis că totuși se fac verificări, dar ce să vezi.......era un biet măturător.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus