Miercuri,
29.09.2021
Ploi Moderate
Acum
11°C

Coronavirus Sibiu: 3452 persoane în izolare, 148 în carantină

Coronavirus Sibiu: 3452 persoane în izolare, 148 în carantină

Potrivit celei mai recente informări, transmisă de Prefectura Sibiu, la nivel județean în acest moment se află în izolare un număr de 3452 persoane, iar alte 148 de persoane sunt în carantină, fiind monitorizate de instituțiile cu atribuții specifice din cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Tot astăzi au ieșit din carantină un număr de 8 persoane.

La nivelul centrului sunt operaționalizate două numere de telefon: 0269-211254 și 0269-216103 și o adresă de mail (cjcci@isusibiu.ro), la care cetățenii județului Sibiu pot obține informații referitoare la modul de comportare în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului, iar de la nivelul centrului, se ține permanent legătura cu persoanele pentru care s-a dispus carantina sau izolarea la domiciliu.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 25 apeluri pe cele două numere de telefon puse la dispoziția cetățenilor.  Reamintim tuturor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență!

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu rămân mobilizați pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate. Doar în ultimele 24 de ore s-a intervenit pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de peste 35 de cazuri de natură medicală.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus