Vineri,
17.09.2021
Parțial Noros
Acum
23°C

Coronavirus Sibiu: 159 persoane în carantină, peste 3600 în izolare

Coronavirus Sibiu: 159 persoane în carantină, peste 3600 în izolare

Instituțiile cu atribuții specifice din cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează la momentul actual 3674 de persoane izolate și 159 de persoane în carantină, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Până astăzi, la orele amiezii, au ieșit din carantină un număr de 43 de persoane, ridicând cifra totală de persoane ieșite din carantină până în prezent, la 67 de persoane.

La nivelul centrului sunt operaționalizate două numere de telefon: 0269-211254 și 0269-216103 și o adresă de mail (cjcci@isusibiu.ro), la care cetățenii județului Sibiu pot obține informații referitoare la modul de comportare în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului, iar de la nivelul centrului, se ține permanent legătura cu persoanele pentru care s-a dispus carantina sau izolarea la domiciliu.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 85 apeluri pe cele două numere de telefon puse la dispoziția cetățenilor.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu rămân mobilizați pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate. Doar în ultimele 24 de ore s-a intervenit pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de peste 30 de cazuri de natură medicală.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus