Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Primul hotel acreditat NATO care oferă sprijin în lupta împotriva COVID-19 se află la Sibiu. „Doar împreună putem salva comunitatea”

Primul hotel acreditat NATO care oferă sprijin în lupta împotriva COVID-19 se află la Sibiu. „Doar împreună putem salva comunitatea”

Hotel Ramada a fost pus la dispoziția Direcției de Sănătate Publică Sibiu, o parte din persoanele care se întorc din zone de risc fiind cazate aici, în perioada pandemiei. CEO la Ramada Sibiu, Oprea Carabulea, a stat de vorba cu cei de la caravanaurbana.ro despre ce înseamnă acest lucru, dar și în ce alte moduri ajută în această perioadă.

Ramada Sibiu este primul hotel acreditat NATO, care în contextul pandemiei de COVID-19, oferă suport autorităților publice locale pentru cazarea persoanelor sosite din zona de risc, arată sursa citată.

„În prezent, colaborăm cu Direcția de Sănătate Publică din Sibiu pentru cazarea persoanelor sosite din zona de risc. În plus, am inițiat un prim contact cu Statul Major al Forțelor Terestre și cu Statul Major al Ministerului Apărării, dar și cu Primăria Municipiului Sibiu, deoarece ne dorim să venim în ajutorul autorităților, punând la dispoziție toată infrastructura noastră logistică în aceste vremuri de grea încercare pentru toți. Considerăm că, acum mai mult ca oricând, trebuie să ne unim forțele în spirit colectiv de supraviețuire și într-ajutorare, astfel, fiecare dintre noi să își aducă aportul prin logistica aferentă business-ului său”, transmite Oprea Carabulea, citat de caravanaurbană.ro.

„Unul din cele mai dificile momente”

Potrivit CEO-ului Ramada Sibiu, acesta este cu siguranță unul din cele mai grele momente prin care industria hotelieră a trecut până acum, turismul în țara noastră având scăderi de 100%. Fără susținere din partea autorităților, spune acesta, lucrurile ar fi stat mult mai rău.

„Un scenariu pesimist arată că în lipsa unor măsuri de susținere din partea autorităților, am fi asistat în scurt timp la insolvențe, falimente și concedieri. Drept urmare, am reușit împreună cu Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR) să obținem o serie de facilități fiscale și economice din partea statului, ceea ce demonstrează că doar împreună putem gestiona eficient crizele și putem salva comunitatea.”

Puteți citi întregul interviu AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

Local2

Acum 2 ani

Exista filmarea pe internet undeva, parca instagram, acum cateva zile cazau tigani, Sa tot stai la hotelurile astea dupa ce trece criza, cu tot cu dezinfectiile lor
Raspunde

Soimarul

Acum 2 ani

Baiat drstept,si asa era gol si nu facea bani asa are incasari intro perioada tulbure. Atata tot ca fiind in centrul orasului poate devenii un focar de infectie.
Raspunde

Cetatean

Acum 2 ani

Si cam ce valoare are contractul de inchiriere?
Raspunde

Decebal

Acum 2 ani

Tiganii au fost redirectionati spre cabanele Crint - la lupi , ursi etc !
Raspunde

Local2

Acum 2 ani

Buun! Sunt din lemn :)
Raspunde

Sibian la care i a ajuns

Acum 2 ani

Si scrieti articolul de parca ce bun samaritean e d-nul Carabulea. Daca tot se lauda ca l a pus la dispozitie, af trebui sa nu ceara nici un ban. Sa tot pui la dispozitie, pe contracte babane. Dar nu l am auzit sa ajute cu ceva Sibiul
Raspunde

daniela

Acum 2 ani

acreditat NATO??????
Raspunde

Marcu

Acum 2 ani

pai da ca e advertorial articolul
Raspunde

Sibianca

Acum 2 ani

De riscurile cazarii lor în centru : nimic, care e valoarea sumelor încasate de CEO-ului Ramada: nimic; de circul care îl fac unele persoane cazate acolo: nimic, ce suportă zilnic jandarmii care îi pazesc: nimic, etc ... ne facem ca nu vedem, ca nu stim si ce bine va fi totul !
Raspunde

andrei

Acum 2 ani

atata manipulare din partea presei.... nu va e rusine sa aparati niste infractori confirmati si in perioada asta, rusine lor, rusine voua... Turnul lui Carabulea
Raspunde

jonyjon

Acum 2 ani

Evident, nu are legătură cu alocația de 300 de lei pe zi pe caz pe care o primesc.
Raspunde

xyz

Acum 2 ani

"a fost pus la dispoziția" .... "în lipsa unor măsuri de susținere din partea autorităților, am fi asistat în scurt timp la insolvențe, falimente"...."obținem o serie de facilități fiscale și economice din partea statului"...."ce demonstrează că"....s-au scos. Sunt curios daca un dezvoltatot care are un bloc terminat poate beneficia de aceleasi "facilitati fiscale si economice din partea statului. Concluzia mea: cel cu bani face bani in continuare. Ceilalti...sa se descurce.
Raspunde

Ion Micu

Acum 2 ani

L-a inchiriat pe gratis? Asa reiese din articolul asta. Rusine cu banii lor daca se agraveaza treburile o sa vada la ce le ajuta.
Raspunde

Staicu Mitea Ion Adrian

Acum 2 ani

Asa trebuie primite valorile acasă.
Raspunde

Robert

Acum 2 ani

Ce legătură are nato?????? Sa înțelegem că restul centrelor de carantină din tara nu sunt ..legale...daca nu.au acreditare nato???????ce i timpenia asta????
Raspunde

finu

Acum 2 ani

clanul carabula o invatat lectia si incearca sa se puna bine cu executivul sperand sa profite de vremurile nefaste care se abat asupra omenirii !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus