Joi,
28.10.2021
Innorat
Acum
5°C

Apă Canal Sibiu: Lucrări în zona străzii Aviației. Mai mulți utilizatori vor fi afectați mâine

Apă Canal Sibiu: Lucrări în zona străzii Aviației. Mai mulți utilizatori vor fi afectați mâine

Apă Canal Sibiu SA anunță că luni, 30 martie ac, între orele 08 – 22, vor fi executate lucrări de reparație la conducta de transport DN 600, din zona străzii Aviației din municipiul Sibiu. În intervalul menționat se vor înregistra scăderi ale presiunii apei potabile pentru consumatorii din Zona Industrială Vest, Șoseaua Alba Iulia (între str. E. A. Bieltz și Aeroport), Cartierul Alma-Ogorului, precum și în localitățile Cristian, Șura Mică și Ocna Sibiului.

Apa Canal Sibiu SA va executa o serie de reglaje în rețeaua de distribuție, suplinind aportul de apă în zonele afectate, însă, în funcție de consumul din rețea, pot apărea situații punctuale de lipsă totală a apei. În aceste situații, abonații pot solicita apă prin intermediul autospecialelor ce vor fi la dispoziția celor afectați, programarea făcându-se prin Dispecerat.

Lucrările de reparație vor fie executate de firma Terra Buildings SRL, cu asistență din partea Apă Canal SA Sibiu, în cadrul contractului ce vizează înlocuirea tronsonului de conducta DN 600, de pe strada Aviației.

Abonații din zonele și localitățile menționate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus