Marţi,
20.04.2021
Innorat
Acum
8°C

Proprietarul mall-urilor din Sibiu lansează o platformă de donații pentru Crucea Roșie

Proprietarul mall-urilor din Sibiu lansează o platformă de donații pentru Crucea Roșie

NEPI Rockcastle, compania care are în proprietate mall-urile din Sibiu și Șelimbăr a lansat de astăzi o platformă de donații online: doneaza.nepirockcastle.com. Toate fondurile colectate prin acest portal merg direct în contul Crucea Roșie Română, anunță NEPI Rockcastle. ”Procesul de donare durează doar câteva secunde și poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Persoanele care doresc să sprijine eforturile echipelor medicale pot alege fie dintre cele 3 sume predefinite sau pot completa singure valoarea donației. Ulterior, plata se face, în siguranță, prin intermediul unui procesator autorizat și ajunge la fel de repede în contul Crucea Roșie Română”, se anunță într-un comunicat de presă.

Pe lângă sprijinul financiar, cei care doresc își pot exprima susținerea și prin cuvinte. ”Platforma include și un spațiu unde pot fi transmise mesaje pentru toți cei aflați la datorie în această luptă contra-cronometru, urmând ca toate gândurile bune să fie transmise medicilor, asistentelor, ambulanțierilor, personalului auxiliar și tuturor celor din spitale care fac eforturi uriașe în această perioadă”.

Campania de donații va rămâne activă până când criza va fi depășită, anunță compania.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Doru

Acum 1 an

De platforme de donatii avem noi nevoie?? Daca ai bani si vrei sa donezi, cred ca te poti descurca si fara NEPI. O generatie de idioti. Ei nu stiu sa bata un cui, n-au nicio meserie, dar ei fac aplicatii si platforme pentru orice...
Raspunde

Un cetatean

Acum 1 an

Da , nepi sa doneze ei , la câți bani ia pe chirii ! Iar Ptr spitale cj urile au suficiente fonduri . Primaria ce face cu sumele din agenda culturală ,, nu cred ca maratonul gay se ba msi tine Așa ca de banii aia sa cumpere niște tiruri cu materiale sanitare ! Bravo Ptr cadrele medicale dedicate , nu și Ptr cei care s au ascuns in spatele concediilor medicale , care și uitat de jurământul lui Hipocrate ! Sa ca nepi , lasă ne !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus