Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-3°C

Coronavirus Sibiu: 27 infectați cu COVID-19, peste 250 teste au avut rezultat negativ

Coronavirus Sibiu: 27 infectați cu COVID-19, peste 250 teste au avut rezultat negativ

Un număr de 27 sibieni au fost confirmați cu infecție cu COVID-19, până în acest moment, pe raza județului nostru, transmite Prefectura Sibiu.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu monitorizează 2626 persoane izolate și 399 persoane în carantină în cele cinci centre de carantină de pe raza județului. În urma testării pentru COVID-19, 27 de persoane testate pozitiv și 253 de persoane testate negativ. Astăzi au ieșit din carantină un număr de 16 persoane.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au răspuns în ultimele 24 de ore unui număr de 38 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat peste 145 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Mister

Acum 2 ani

"27 de persoane testate pozitiv și 253 de persoane testate negativ. Astăzi au ieșit din carantină un număr de 16 persoane." Pai iesri erau 22 de persoane declarate pozitiv. Sau doar 253+27 teste au fost facute pana acum in Sibiu?
Raspunde

Sibian SB

Acum 2 ani

Sa trag concluzia ca de 5 sapt încoace, avem doar in jur de 300 teste făcute in tot judetul? (compus din 27 pozitive, 253 negative si inca vreo cateva care sa zicem ca isi așteaptă răspuns). Comparați dvs cate teste au făcut coreeni in ultimele 5 sapt si cate s-au facut in Ro. Ca sa nu mai panichez eu sibienii (cum zicea Erlkonig, care poate ca lucrează in sistem, cine stie, pe la dsp sau prin consiliu), nu, nu avem deja sute de pozitivi in judet, avem doar 27, iar concluziile le trageți voi. Și da, testam suficient... Si da, varful in Ro va fi 10mii, de Paste, ba chiar aia in cel mai grav scenariu. Si da, avem si medicamente in toate spitalele, toti medicii au masti si echipamente si dezinfectanti, asa cum ministerul tot zice de vreo sapt, si da, avem de toate si nici n-avem nevoie de ajutorul cuiva (vorba lui Banicioiu in 2015, un imbecil corupt). Avem țara pe care o meritam.
Raspunde

Ioana Baciu

Acum 2 ani

Ar fi util dacă am cunoaște cazurile pozitive din ce zonă a Sibiului provin.
Raspunde

blabla

Acum 2 ani

Ar fi util pentru ce? Ca sa stii ca trebuie sa stai in casa si sa te speli pe maini ?
Raspunde

Soimarul

Acum 2 ani

Ar fi interesant cati politicieni si sefi din sibiu au facut testul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus