Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Spații de cazare gratis în Sibiu pentru cei din linia întâi în lupta cu coronavirusul

Spații de cazare gratis în Sibiu pentru cei din linia întâi în lupta cu coronavirusul

Mai multe asociații din Sibiu și-au dat din nou mâna pentru a oferi sprijin celor care luptă în prima linie cu coronavirusul – au creat un sistem prin care pot să găsească imobile în care să locuiască în următoarea perioadă, pentru a fi mai aproape de locul de muncă și a-și proteja familia în același timp. Pe scurt, Case pentru Eroi.

Aceasta este o inițiativă a Asociației Mâini Unite susținută de Fundația Comunitară Sibiu și grupul ”Vă ajutăm din Sibiu”. Sistemul este foarte simplu: sibienii care doresc să îi ajute pe cei care se expun cel mai mult în această perioadă și să le pună la dispoziție imobile cu titlu gratuit, pot să se înscrie și să ofere mai multe informații despre spațiul oferit, iar cei care au nevoie de astfel de spații pot, de asemenea, să se înscrie, pe o altă listă.

„În semn de prețuire și recunoștință pentru toți cei care se află astăzi în prima linie în lupta cu Coronavirusul, ne-am gândit să lansăm proiectul Case pentru Eroi. Prin această inițiativă ne dorim să-i ajutăm să fie mai aproape de instituția în care activează, dar să îi și protejeze pe cei dragi. Proiectul este destinat celor care se luptă pe frontul profesiei lor pentru ca nouă tuturor să ne fie bine. L-am gândit ca un liant între cei care au nevoie de o casă pe o perioadă determinată și cei care sunt dispuși să ofere imobile cu titlu gratuit”, explică Ana Maria Micu, coordonator programe Asociația Mâini Unite.

91911960_618558092208980_6839354584129863680_n În primele cinci minute de la lansarea proiectului, au fost înscrise nu mai puțin de trei imobile cu cinci spații de cazare atât în centrul orașușui, cât și în alte zone aflate în proximitatea înstituțiilor cheie. „Suntem convinși că și de această dată cOMunitatea din Sibiu o să dea curs solicitării noastre și că împreună o să reușim să ne susținem eroii”, spun inițiatorii proiectului.

Proprietarii își pot înscrie imobilul aici: https://forms.gle/DcYUixEXDDSSq8r26

Solicitările celor care au nevoie de locuință se fac aici: https://forms.gle/JJCk91K7VT8aSNjx8

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ovi

Acum 3 ani

Cine a dat cazare gratis pana acum ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus